Nyt on juhlittu Suomen itsenäisyyttä, syöty kakkua ja pipareita. Masu on makeaa pullollaan. Tein täytekakun, kun ihan tuntui siltä, että nyt pitää tehdä välillä kakku kotiinkin. Olin suunnitellut tytön synttärikakkuun pöllöaihetta, mutta hän kun ei tule kotiin synttäripäivänä, niin yhdistin pöllön miun itsenäisyyspäivän kakkuun. Siitä tuli ihan minun näköinen kakku:).
Lauantai menikin pipareita paistellessa (palaile niihin myöhemmin) ja illalla pitikin katsoa linnan juhlia ja arvostella pukuja. Parastahan lähetyksessä oli tämän sotaveteraani Hannes Hynösen haastattelu. Voi, että miten herttainen mies oli ja sai hymyn huulille :). Ihana!
Kyllä nämä viikonloput menee niin nopeasti, huomenna arki koittaa ja työt kutsuu. Meinasin jopa salille uskaltautua. Jospa se tästä taas lähtee, elämä normalisoitumaan.
Hienoja kakkuja teet! :) Mitä kermaa käytät pursotukseen?
VastaaPoistaKiitos:). Käytän Flora vispi kermaa ja sekaan laitan vaniljakreemijauhetta.
VastaaPoista