Siivosin mun leivontalaatikon ja sieltä löytyi makumarsipaaneja jotka mies toi toissa kesänä ruotsista. Suklaanmakuinen oli menny jo vanhaksi ja se oli kovaa, joten eikun roskiin (kylläpä harmitti). Onneksi se päärynänmakuinen oli suht elossa. Tein sit muhvineita jotka päällystin sillä marsipaanilla. Lisäksi laitoin niihin vaniljatäytettä, kun sieltä laatikostahan löytyi myös muhvini pora, jolla saa tehtyä muhviniin kolon ja sit sen voi täyttää. Ostin sen joskus Lidlistä. Muhvinit tein ihan perusohjeella, kun arvelin että makua tulee täytteestä ja päärynänmakuisesta marsipaanista. Olipas taas makoisia muhvineita.
lauantai 7. helmikuuta 2015
Päärynänmakuinen päivä
Eilen ajattelin, että tänään on varmasti yhtä hyvä ilma kuin eilen. Eli aurinko paistaa ja on lämmintä... No eipäs ollukkaa, vaan lunta pyryttää ja on taas älytön tuuli. En sit menny hiihtämäänkään. Käytiin tuossa jäällä kävelemässä, vaan ei sekään menny suunnitelmien mukaan. Ensinnäkään siellä ei oltu ajettu moottorikelkalla et ois voinu sitä pitkin kävellä ja just silloin tuli sankka lumipyry. No eikun kotiin ja löhöilemään.
Siivosin mun leivontalaatikon ja sieltä löytyi makumarsipaaneja jotka mies toi toissa kesänä ruotsista. Suklaanmakuinen oli menny jo vanhaksi ja se oli kovaa, joten eikun roskiin (kylläpä harmitti). Onneksi se päärynänmakuinen oli suht elossa. Tein sit muhvineita jotka päällystin sillä marsipaanilla. Lisäksi laitoin niihin vaniljatäytettä, kun sieltä laatikostahan löytyi myös muhvini pora, jolla saa tehtyä muhviniin kolon ja sit sen voi täyttää. Ostin sen joskus Lidlistä. Muhvinit tein ihan perusohjeella, kun arvelin että makua tulee täytteestä ja päärynänmakuisesta marsipaanista. Olipas taas makoisia muhvineita.
Siivosin mun leivontalaatikon ja sieltä löytyi makumarsipaaneja jotka mies toi toissa kesänä ruotsista. Suklaanmakuinen oli menny jo vanhaksi ja se oli kovaa, joten eikun roskiin (kylläpä harmitti). Onneksi se päärynänmakuinen oli suht elossa. Tein sit muhvineita jotka päällystin sillä marsipaanilla. Lisäksi laitoin niihin vaniljatäytettä, kun sieltä laatikostahan löytyi myös muhvini pora, jolla saa tehtyä muhviniin kolon ja sit sen voi täyttää. Ostin sen joskus Lidlistä. Muhvinit tein ihan perusohjeella, kun arvelin että makua tulee täytteestä ja päärynänmakuisesta marsipaanista. Olipas taas makoisia muhvineita.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti